Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν δεχόμαστε εντολές από επιστήμονες, εμείς αποφασίζουμε» (video)

Με ένα πλήρως απαξιωτικό ύφος, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, υποβάθμισε την επιστημονική γνώμη ως προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν δεχόμαστε εντολές από επιστήμονες, εμείς αποφασίζουμε» (video)

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση γενικού λοκντάουν πλέον. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα γίνει», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά από ερώτηση για το αν θα παρακούσουν τις εντολές των επιστημόνων, ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε απαντώντας: «Δεν δεχόμαστε εντολές απ' τους γιατρούς. Οι γιατροί μας λένε τη γνώμη τους, εμείς αποφασίζουμε. Για ό,τι καλό και ό,τι κακό αποφασίζουμε, εμείς είμαστε υπεύθυνοι, κανένας άλλος»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.