Αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ: «Σε λίγο θα μας πείτε πως και οι ζωές των Τούρκων μετράνε»

Ο αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και του liberal.gr, Σάκης Μουμτζής, στο πλευρό του Άδωνη Γεωργιάδη και των ακροδεξιών στελεχών της κυβέρνησης που έχουν βγάλει ήδη "πορίσματα" για το φονικό περιστατικό στο Πέραμα.

Αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ: «Σε λίγο θα μας πείτε πως και οι ζωές των Τούρκων μετράνε»

«Σε λίγο είμαι σίγουρος πως θα έχετε πρωτοσέλιδο "και οι ζωές των Τούρκων μετράνε"», έγραψε στο Twitter επικρίνοντας το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, ο αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, του liberal.gr και φανατικός υποστηρικτής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Σάκης Μουμτζής.

Όμως δεν έμεινε εκεί. Με νέα ανάρτηση ισχυρίζεται πως «Δεν καταδίωξαν Ρομά. Καταδίωξαν κακοποιούς. Καλλιεργείτε από την πλευρά σας ένα χυδαίο ρατσισμό».

Ο Σάκης Μουμτζής έχει ταχθεί από την αρχή στο πλάι του Άδωνη Γεωργιάδη και την υποστήριξη των επτά εμπλεκομένων αστυνομικών στη φονική καταδίωξη στο Πέραμα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.