Πέραμα: Σφοδρή κριτική Κύρτσου προς την κυβέρνηση

Αγκάθι στα πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να είνια ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, μιας και οι επιθέσεις στην κυβέρνηση είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Πέραμα: Σφοδρή κριτική Κύρτσου προς την κυβέρνηση

«Μετά το Πέραμα η κυβέρνηση πρέπει να κάνει διαχείριση κρίσης σε ευρωπαϊκό πλαίσιο. Επίσκεψη υπουργού στην οικογένεια του νεκρού. Επαφές με εκπροσώπους των Ρομά για μείωση έντασης. Γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης Προσωρινή απαλλαγή των εμπλεκόμενων αστυνομικών από τα καθήκοντά τους», έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος, εντείνοντας την κριτική του προς την κυβέρνηση για τη διαχείριση της υπόθεσης της φονικής καταδίωξης στο Πέραμα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.