Καλλιάνος: Τι άλλο να κάνει ο Μητσοτάκης; - Παρακαλάει γονυπετής τους Έλληνες να εμβολιαστούν» (video)

O Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαλυθεί και παρακαλάει γονυπετής τους πολίτες να εμβολιαστούν, αλλά αυτοί είναι αχάριστοι και δεν υπάρχει "ατομική ευθύνη". «Μη σώσουν και εμβολιαστούν», που δήλωσε πριν λίγες μέρες και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Καλλιάνος: Τι άλλο να κάνει ο Μητσοτάκης; - Παρακαλάει γονυπετής τους Έλληνες να εμβολιαστούν» (video)

«Τότε τι να κάνει κι ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, που έχει κάνει ο άνθρωπος τα πάντα. Εγώ τον βλέπω και στεναχωριέμαι, δηλαδή έχει διαλυθεί. Ο άνθρωπος αυτός έχει διαλυθεί. Σχεδόν γονυπετής παρακαλάει τους Έλληνες πολίτες να πάνε να κάνουν το εμβόλιο. Τι άλλο να κάνει πια;», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Kontra.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.