Αδιανόητη δήλωση Άδωνη Γεωργιάδη: «Να μη μετράμε κρούσματα - Κάθε χειμώνα θα έχουμε κορωνοϊό» (video)

«Ακόμα και αν τα κρούσματα φτάσουν τις 10.000 δεν θα εφαρμοστεί γενικευμένο λοκντάουν», δήλωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, o Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως πρέπει να σταματήσουμε να μετράμε κρούσματα γιατί ο κορωνοϊός... ήρθε για να μείνει.

Αδιανόητη δήλωση Άδωνη Γεωργιάδη: «Να μη μετράμε κρούσματα - Κάθε χειμώνα θα έχουμε κορωνοϊό» (video)

«Είναι λογικό να ανεβαίνει ο αριθμός των κρουσμάτων. Ξέραμε από την αρχή ότι τον χειμώνα ο ιός ανεβαίνει και για την υπόλοιπη ζωή μας θα έχουμε covid, γιατί ο covid ήρθε και θα μείνει για πάντα και κάθε χειμώνα θα ανεβαίνει», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε με ακόμα μεγαλύτερο κυνισμό: «Η ζωή μας θα πρέπει να προσαρμοστεί σε έναν πλανήτη με covid, άρα όπως έχουμε κάθε χρόνο γρίπες και πνευμονίες, θα έχουμε και covid. Να μην μετράμε πια τα κρούσματα».

Φυσικά δεν παρέλειψε να άρει από την κυβέρνηση οποιαδήποτε ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας, λέγοντας: «Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά οι πολίτες που δεν εμβολιάζονται»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.