Πλεύρης: Σχεδόν παντού με ράπιντ τεστ οι ανεμβολίαστοι - Εξαιρούνται οι εκκλησίες

Συνεχίζεται η "ασυλία" των εκκλησιών από την κυβέρνηση την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πλεύρης: Σχεδόν παντού με ράπιντ τεστ οι ανεμβολίαστοι - Εξαιρούνται οι εκκλησίες

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα προσέρχονται στη δουλειά τους με δύο rapid ή PCR τεστ εβδομαδιαίως.

Επιπρόσθετα όλοι οι ανεμβολίαστοι πολίτε θα μπορούν να εισέρχονται σε τράπεζες, λιανεμπόριο, μεικτούς χώρους εστίασης και δημόσιες υπηρεσίες μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid ή PCR τεστ.

Εξαίρεση φυσικά αποτελούν οι εκκλησίες.

Τέλος ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως η καμπάνια εμβολιασμού θα περιλαμβάνει ενημερωτικά sms καθώς και διαφημιστικά σποτ στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.