Μητσοτάκης: O Τσίπρας δε νιώθει την ανάγκη να ανάψει ένα κερί στην εκκλησία (video)

Σε μεσαιωνική "γραμμή" Άδωνη Γεωργιάδη ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης: O Τσίπρας δε νιώθει την ανάγκη να ανάψει ένα κερί στην εκκλησία (video)

Καμία ουσιαστική απάντηση σε καυτά ερωτήματα για την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, δεν έδωσε ούτε απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στο Mega.

«Οι εκκλησίες είναι ανοιχτοί χώροι λατρείας. Ίσως ο κ. Τσίπρας δεν έχει αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να μπει σε μια εκκλησία να ανάψει ένα κερί. Δεν υπάρχει κάποιος στην πόρτα να τον ελέγξει αν θέλει να το κάνει», δήλωσε με ειρωνικό ύφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι καταστηματάρχες είναι υπεύθυνοι για τα μαγαζιά τους και μπορούν να κάνουν έλεγχο πιστοποιητικών και ράπιντ τεστ στην είσοδο. Στις εκκλησίες δεν υπάρχει υπεύθυνος οπότε δεν μπορεί να γίνεται έλεγχος», δήλωσε επίσης ο πρωθυπουργός που ανέφερε πως «προσωπικά δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει. Η πανδημία είναι των ανεμβολίαστων».

Σχετικά με την ακρίβεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια δήλωση η οποία μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί.  «Η ακρίβεια είναι μια παγκόσμια κατάσταση. Ακρίβεια είναι ότι η παγκόσμια οικονομία ανέκαμψε γρηγορότερα από τις κοινωνίες στην περίοδο της πανδημίας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.