"Αδειάζει" την κυβέρνηση η Εκκλησία και ζητάει τεστ απο τους πιστούς (εικόνα - video)

Με μία "πονηρή" κίνηση, η Ιερά Σύνοδος ζητάει «προτρέπουσα πατρικώς» τη διενέργεια ράπιντ ή pcr τεστ απο τους πιστούς πριν προσέρθουν στις εκκλησίες, κάνωντας αυτό που δεν τόλμησε να κάνει η κυβέρνηση.

Με εγκύκλιο που δημοσίευσε σήμερα, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος παρακαλεί τους πιστούς να διενεργούν ράπιντ ή pcr τεστ πριν προσέρθουν στις κατά τόπους εκκλησίες.

«να τηρώνται επακριβώς άπαντα τα μέτρα προστασίας δια την αποφυγήν εξαπλώσεως του κορωνοϊού προτρέπουσα πατρικώς δια την πραγματοποίησιν του υποδεδειγμένου υπο της Ιατρικής Κοινότητος ως ουσιαστικού μέτρου προστασίας κατά της πανδημίας εμβολιασμού, ως και τη διενέργειαν υπο των μη εμβολιασθέντων εισέτι διαγνωστικών ελέγχων (rapid test ή μοριακού», αναφέρει μεταξύ άλλων η εγκύκλιος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.