Χαμός στο Twitter με το επεισόδιο Μητσοτάκη - δημοσιογράφου

Η καταγγελία της ολλανδής δημοσιογράφου και το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έγινε γρήγορα πρώτο θέμα στο Twitter.

Χαμός στο Twitter με το επεισόδιο Μητσοτάκη - δημοσιογράφου

«Κύριε Μητσοτάκη, πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για τα pushbacks και για όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα; Σας παρακαλώ μην προσβάλλετε τη νοημοσύνη των δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν αποδείξεις και εξακολουθείτε να το αρνείστε και να λέτε ψέματα. Είναι ναρκισιστική συμπεριφορά», είπε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος από την Ολλανδία κατά τη διάρκεια της κοινής Συνέντευξης Τύπου του έλληνα πρωθυπουργού με τον ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε.

Αυτή η καταγγελία αλλά και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχασε τη ψυχραιμία του, έγιναν πρώτο θεμα στο Twitter, με τους χρήστες να εστιάζουν στη διαφορά μεταξύ ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.