Διεθνές Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας: Καταδικάζουμε τη "δολοφονία χαρακτήρα" της ολλανδής δημοσιογράφου από ελληνικά ΜΜΕ

Η παλαιότερη και μεγαλύτερη Διεθνής Ένωση Δημοσιογράφων στον κόσμο, το IPI ανάρτησε ανακοίνωση καταδίκης της "επίθεσης" ελληνικών ΜΜΕ κατά της ολλανδής δημοσιογράφου Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ.

Διεθνές Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας: Καταδικάζουμε τη

«Το Διεθνές Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας καταδικάζει την απόπειρα να πληχθεί η αξιοπιστία και να προσβληθεί η ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ, η οποία μετά από ερωτήσεις στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις βίαιες επαναπροωθήσεις προσφύγων, αντιμετώπισε επίθεση από ελληνικά ΜΜΕ και χαρακτηρίστηκε ακόμα και ως "πράκτορας των Τούρκων"», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσιογραφική Ένωση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.