Μιράντα Ξαφά: Να πληρώνουν στα νοσοκομεία οι μη εμβολιασμένοι

Η "μητσοτακική ιέρια" του νεοφιλελευθερισμού, Μιράντα Ξαφά, έκανε την ανάρτηση που περιμέναμε.

Μιράντα Ξαφά: Να πληρώνουν στα νοσοκομεία οι μη εμβολιασμένοι

Με ανάρτησή της στο Twitter, η πρώην Διευθύντρια του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο οι μη εμβολιασμένοι δεν καλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας τους, όπως στη Σιγκαπούρη.

«Η Σιγκαπούρη σταματάει να καλύπτει το κόστος νοσηλείας COVID για τους μη εμβολιασμένους. Εμείς γιατί συνεχίζουμε;», έγραψε συγκεκριμένα, με τον έτερο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Ανδρέα Ανδριανόπουλο να σχολιάζει: «Το εχω προτεινει απο αρχες καλοκαιριου. Αυτο και τον υποχρεωτικο εμβολιασμο».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.