«Μια γυναίκα δημοσιογράφος φεύγει τρομοκρατημένη από την Ελλάδα»

Ανάρτηση με νόημα, από τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο, για την Ingeborg Beugel.

«Μια γυναίκα δημοσιογράφος φεύγει τρομοκρατημένη από την Ελλάδα»

Η ολλανδή δημοσιογράφος, Ingeborg Beugel, μίλησε στο ολλανδικό δίκτυο NU.nl και αποκάλυψε ότι η ζωή της απειλείται στην Ελλάδα μετά το επεισόδιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το ίδιο βράδυ πήγα σε ένα σούπερ μάρκετ φορώντας το κόκκινο καπέλο. Επιστρέφοντας σπίτι κι ενώ ο δρόμος ήταν πολύ σκοτεινός, ένας άγνωστος μου πέταξε πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε "τουρκάλα πόρνη" και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Χτύπησα στο μέτωπο και σοκαρίστηκα, πήγα τρέχοντας στο σπίτι μου. Παράλληλα βίωσα και πολλές διαδικτυακές επιθέσεις. Οι ελληνικές Αρχές δε με προστατεύουν αλλά έχω στήριξη από δημοσιογραφικές ενώσεις», περιέγραψε η Ingeborg Beugel, η οποία μετά από συστάσεις της Ολλανδικής Πρεσβείας αναμένεται να φύγει σύντομα για κάποιο διάστημα από την Ελλάδα.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο έλληνας διασώστης, Ιάσονας Αποστολόπουλος, έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

Ανήμερα της επετείου του #Πολυτεχνειου, μια γυναίκα δημοσιογράφος φεύγει τρομοκρατημένη από την Ελλάδα, επειδή φοβάται για την ζωή της.

Το έγκλημα της;

Κατηγορησε τον πρωθυπουργό για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μετά το διαδικτυακό λιντσάρισμα και τις αναρίθμητες απειλές, η Ingeborg Beugel δέχτηκε επίθεση στον δρόμο με πέτρα στο κεφάλι από κάποιον που την αποκάλεσε “Τουρκάλα πόρνη”.

Η ολλανδική πρεσβεία, το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών και το ολλανδικό Συνδικάτο δημοσιογράφων, συμβούλευσαν την Beugel να φύγει από τη χώρα, γιατί κινδυνεύει από μια ερώτηση.

Κι επίσημα ακροδεξιό καθεστώς.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.