Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται σε βίντεο να σπρώχνει ΑμεA (video)

Ένα πραγματικά σοκαριστικό στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη, για το "Duo Day".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται σε βίντεο να σπρώχνει ΑμεA (video)

Το "Duo Day" είναι ένα πρόγραμμα της Ε.Ε. όπου για μια μέρα εταιρείες και δημόσιοι φορείς ανοίγουν τις πόρτες τους για άτομα με νοητική και συναισθηματική αναπηρία και στηρίζει την ομαλή ένταξη αυτών των ατόμων στην αγορά.

Με αυτή την αφορμή, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε μαζί με τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη, την πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Ωστόσο σε βίντεο (ειδικά στην αργή κίνηση) τη στιγμή που φτάνουν μπροστά στις κάμερες στο προεδρικό γραφείο, ο πρωθυπουργός -ελπίζουμε ασυναίσθητα- φαίνεται να σπρώχνει το νεαρό ΑμεΑ που πήγε μπει μπροστά του και να χαιρετίσει την πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Αν δεν είναι κάποιο "παιχνίδι" της κάμερας, είναι ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό.

Ο πρωθυπουργός αργότερα μάλιστα, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποκάλεσε τον 26χρονο Κωνσταντίνο ως «απόλυτα λειτουργικό ΑμεΑ». 

Το στιγμιότυπο αυτό σχολίασαν και χρήστες του Twitter.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.