Απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου για ΜΕΘ (video)

Μεγάλη φάινεται να είναι η προσπάθεια που καταβάλεται ωστε να πειστεί ο κόσμος πως τα νοσοκομεία δεν χρειάζονται παραπάνω ΜΕΘ, καθώς όπως δηλώνουν, μετά τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ακόμα και μέλη της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, όσο πιο πολλές ΜΕΘ έχουμε, τόσο περισσότερος κόσμος θα πεθάνει. 

Απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου για ΜΕΘ (video)

«Όποιος φτάνει στο σημείο να χρειάζεται εντατική έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό, έχει 40% θνητότητα, στα καλύτερα κέντρα. Δηλαδή, 4 στους 10 θα πεθάνουν. Δεν είναι λύση να γεμίσουμε 10.000 ανθρώπους σε εντατικές και να πεθάνουν οι 4.000», δήλωσε στο TRT, το αναβαθμισμένο πλέον μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Θυμίζουμε, πως οι πρόσφατοι ισχυρισμοί του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου περί αύξησης της θνητότητας, κατά το προηγούμενο κύμα της πανδημίας, λόγω μη σωστής λειτουργίας των πέντε ΜΕΘ που είχαν δημιουργηθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο έγινε αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας.

Θυμίζουμε επίσης πως παρόμοιο άλμα λογικής είχε κάνει πριν μήνες και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είχε δηλώσει πως «εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, θα είχαμε και μεγαλύτερο αριθμό νεκρών».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.