Η Ματίνα Παγώνη διοργάνωνε πολιτικές συγκεντρώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη (video - εικόνες)

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη από την προεκλογική περίοδο του 2019, αλλά και βίντεο απο την προεκλογική περίοδο του 2015, η Ματίνα Παγώνη, διοργάνωνε προεκλογικές ομιλίες του πρώην υπουργού Υγείας σε νοσοκομειακό προσωπικό/

Η Ματίνα Παγώνη διοργάνωνε πολιτικές συγκεντρώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη (video - εικόνες)

Το 2019, όπως ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει σε ανάρτησή του με σχετικές φωτογραφίες:

«Η αγαπημένη μου Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ γιατρός κ. Ματίνα Παγώνη διοργάνωσε συνάντηση γιατρών προς τιμήν μου σήμερα εν όψει εκλογών. Είδα παλαιούς φίλους, τον πρώην Υπουργό κ. Γιαννόπουλο, τον κ. Νικητέα και πολλούς άλλους. Τους ευχαριστώ για την στήριξη».

Το 2015 η Ματίνα Παγώνη παρουσιάζει τον πρώην υπουργό Υγειας σε προεκλογική συγκέντρωση σε νοσοκομείο.

«Εργατικός, αποτελεσματικός και όπου υπήρχε πρόβλημα το συζητούσαμε. Λάθη γίνανε κανείς δεν μπορεί να πει πως γίνανε όλα τέλεια. Το διαταύτα όμως από δω και πέρα είναι να προσέξουμε και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε», ήταν η εισαγωγή της Ματίνας Παγώνη πριν πάρει το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ότι ακούτε απ' την Ματίνα, κρατείστε τα μισά γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουμε ταιριάξει πολύ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχουμε ταιριάξει πολύ», δήλωσε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.