Δεν θα καταθέσει ο Πέτσας στην εξεταστική για τη... "Λίστα Πέτσα" - Αντιδράσεις στο Twitter

Δεν είναι fake news, αλλά απόφαση της ΝΔ που έχει την πλειοψηφία στην Εξεταστική Επιτροπή. Αποκλείστηκαν από τη λίστα των μαρτύρων της εξεταστικής επιτροπής όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί.

Δεν θα καταθέσει ο Πέτσας στην εξεταστική για τη...

Σε μια προσβλητική για την κοινοβουλευτική διαδικασία κίνηση η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε πως στην Εξεταστική Επιτροπή για τη "Λίστα Πέτσα" και την προσπάθεια χειραγώγησης ΜΜΕ και Δημοσκοπήσεων, δεν θα κληθούν να καταθέσουν ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, άλλοι υπουργοί και στελέχη - κλειδιά (όπως ο ανιψιός του Κ. Μητσοτάκη και διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης), μάρτυρες κλειδιά όπως ο Βασίλης Κικίλιας και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ενώ μπλοκαρίστηκε και η κατάθεση από πλευράς της εφημερίδας Documento που είχε αποκλειστεί πλήρως από την χρηματοδότηση.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.