Σάλος με τις δηλώσεις Παπαδημητρίου: «Στη ΜΕΘ μπαίνεις όταν έχεις χάσει κάθε ελπίδα και σε παραδίδουν στο Θεό» (video)

Σε δηλώσεις που κάποιος θα δυσκολευτεί να πιστέψει ότι όντως έγιναν, προχώρησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Σάλος με τις δηλώσεις Παπαδημητρίου: «Στη ΜΕΘ μπαίνεις όταν έχεις χάσει κάθε ελπίδα και σε παραδίδουν στο Θεό» (video)

«Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα. Ότι κάποιοι διασωληνώνονται  εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν κλίνες ΜΕΘ. Δεν χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ. Πολλοί άνθρωποι πουλάτε ψεύτικη ελπίδα. Λέτε ότι αν μπεις στη ΜΕΘ, θα σωθείς, τη στιγμή που ξέρετε πολύ καλά ότι πότε μπαινει στη ΜΕΘ κάποιος; Πότε αποφασίζει ο γιατρός να τον βάλει στη ΜΕΘ; Όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα. Εκεί σα να τον παραδίδεις στον Θεό και πριν τον παραδόσεις, τον βάζεις στη ΜΕΘ», δήλωσε, επί λέξει, στο κανάλι art, o βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο και το σχετικό απόσπασμα. Δεν είναι fake news.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.