Τι λες άνθρωπέ μου επιτέλους; (video)

Αδιανόητη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ομιλία του στην εκδήλωση της Βουλής για την ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και σεξουαλική κακοποίηση.

Τι λες άνθρωπέ μου επιτέλους; (video)

«Ένα μεγάλο ποσοστό περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης, προέρχεται από ενήλικες που βρίσκονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, στο στενό περιβάλλον των παιδιών που κακοποιούνται. Το στερεότυπο του αγνώστου που προσφέρει καραμέλες στα παιδιά για να τα κακοποιήσει, δεν ανταποκρίνεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ, στην πραγματικότητα και στα στατιστικά στοιχεία».

Η παραπάνω δήλωση είναι από τη σημερινή (24/11) ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκδήλωση της Βουλής για την ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και σεξουαλική κακοποίηση.

Χωρίς σχόλια. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.