«Αποπροσανατολιστικό ψέμα ότι έχουμε επιδημία ανεμβολιαστων» (video)

"Καταπέλτης" κατά του κυβερνητικού αφηγήματος περί "πανδημίας ανεμβολίαστων", ο ιατρός - ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης στο ΣΚΑΪ.

«Αποπροσανατολιστικό ψέμα ότι έχουμε επιδημία ανεμβολιαστων» (video)

«Όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι ανεμβολίαστων αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα και αποπροσανατολισμός … Η επιδημία συντηρείται και από εμβολιασμένους και από ανεμβολίαστους. Αυτό είναι η αδήριτη πραγματικότητα. Όσο γρηγορότερα καταλάβουμε την πραγματικότητα τόσο το καλύτερο για όλους μας», δήλωσε ο Γιώργος Παυλάκης, Ιατρός – ερευνητής και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Syracuse, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον "μαλώνει", λέγοντας «ωραία, να ζούμε με λοκντάουν τότε. Να κλείσουμε»

Ο κ. Παυλάκης προειδοποίησε πως από μόνοι τους οι εμβολιασμού δεν αρκούν καθώς, όπως είπε, αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει «τσουνάμι» και η Ελλάδα πιθανόν να έχει 100 θανάτους την ημέρα.

«Κοιτάξτε την καμπύλη των μολύνσεων και των θανάτων και θα δείτε ότι είμαστε στο τσουνάμι. Η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι η αλχημείες πρέπει να τελειώσουν … η μετάλλαξη Δ δεν σταματάει παρά μόνο περιορίζοντας τις ανθρώπινες επαφές», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.