Θλιβερή διαδικτυακή κόντρα Τζανακόπουλου - Μπακογιάννη

Θλίψη προκαλεί η κατώτερη των περιστάσεων διαδικτυακή κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων με το Σάκη Ρουβά.

Θλιβερή διαδικτυακή κόντρα Τζανακόπουλου - Μπακογιάννη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους "μίζερους πληβείους" που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε», έγραψε στο facebook o Δημήτρης Τζανακόπουλος.


 Τι μιζέρια Θεέ μου;


 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, επίσης με ανάρτησή του στο facebook, δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».

Η κόντρα όμως είχε και συνέχεια, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντησε και αυτός στον Κώστα Μπακογιάννη... με συνταγή.

«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι

125 γρ. ζάχαρη

125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί

5 τεμ. αυγά

50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη

βούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί

Παντεσπάνι

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά. Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον.

Για τη συνταγή Παρλιάρος»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ