«Γαλάζιος» πολιτευτής κατηγορεί βουλεύτρια της ΝΔ πως «βόλεψε» συγγενή της στην Πολιτική Προστασία

Με ανάρτησή του στο Facebook o υποψήφιος βουλευτής και πολιτευτής της ΝΔ, Γιώργος Αδαμούλης, «φωτογράφισε» τη βουλεύτρια Λάρισας Στέλλα Μπίζιου για ρουσφέτι μέλους της οικογένειάς της στην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, όπου προϊστάμενος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Γαλάζιος» πολιτευτής κατηγορεί βουλεύτρια της ΝΔ πως «βόλεψε» συγγενή της στην Πολιτική Προστασία
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σαν βόμβα έσκασε στη Λάρισα η καταγγελία του πρώην υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργου Αδαμούλη, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook κατηγόρησε στελέχη του κόμματός του για ρουσφέτια, «φωτογραφίζοντας» μάλιστα και τη βουλεύτρια Λάρισας της ΝΔ, Στέλλα Μπίζιου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του πολιτευτή της ΝΔ στο Facebook:

«Η “ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ !!!
Ο ένας “βόλεψε” μέλος της οικογένειας του στην πολιτική προστασία.
Ένας άλλος “βόλεψε” τον εαυτόν του, ως νομικό σύμβουλο στην ΔΥΠΕ .
Η άλλη “βόλεψε” μελος της οικογένειας της ιδιαιτέρας …. στην πολιτική προστασία.
Την άλλη με αδυναμία στην φωτογράφιση με “παράγοντες” την “βόλεψαν” στην πολιτική προστασία. Ποιός ή ποιοί άραγε;
Ο νεοφιλελεύθερος γνωστός γυρολόγος κ υβριστής της παράταξης “βολεύτηκε” στο Νοσοκομείο.
Τι να πρωτοθυμηθώ;
Η “αξιοκρατία” σε πρώτο πλάνο !!!
Το βόλεμα στο κέντρο του επιτελικού κράτους !!!
Το δε ηθικό πλεονέκτημα κακοποιημένο κ “βιασμένο” βάναυσα από ανθρώπους που δεν αγωνίζονται για αρχές κ αξίες, αλλά για την πάρτη τους.
Τώρα τρέξε εσύ αγωνιστή κ ιδεολογε της παράταξης για να βολεύονται όλοι αυτοί κ να αλληλοκαρφώνονται στο παρασκήνιο!»

Η Στέλλα Μπίζιου, την οποία βέβαια δεν κατονόμασε ο Γ. Αδαμούλης, με ανάρτησή της -και αυτή- στο Facebook, δήλωσε τα εξης:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν διακινηθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρκετά σχόλια, τα οποία ξεκίνησαν από μια ατυχέστατη ανάρτηση πολιτευτή ν. Λάρισας της ΝΔ, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά και να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία εμπλοκή σε καμία περίπτωση διαγωνισμού για την πλήρωση θέσης με σύμβαση σε υπηρεσία του δημοσίου που να αφορά συνεργάτη του πολιτικού μου γραφείου.

Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ηθική και πολιτική μου υπόσταση.

Καλό θα είναι όσοι σπεύδουν να αναπαράξουν ανυπόστατα ψεύδη να γνωρίζουν πως χωρίς αποδείξεις και διασταύρωση στοιχείων καταλήγουν στη συκοφαντία αν όχι τη γελοιότητα».

Τη δήλωση της βουλεύτριας της ΝΔ, δεν άφησε αναπάντηση ο Γιώργος Αδαμούλης, ο οποίος επανήλθε ακόμα πιο δυναμικά με νέα ανάρτηση, καλόντας σε διάλογο σε τοπικό κανάλι «όποιους νομίζουν ότι θίγονται από την ανάρτησή μου», συνεχίζοντας έτσι την εμφύλια κόντρα στη Λάρισα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο "γαλάζιος" πολιτευτής της ΝΔ στη Λάρισα και επιχειρηματίας, ξεσπαθώνει ενάντια στην κυβέρνηση. 

Δείτε παρακάτω πρόσφατες αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Facebook, όπου φτάνει στο σημείο μάλιστα να δηλώνει πως «παρεούλες και παραμάγαζα έχουν κάνει περίγελο τη ΝΔ Λάρισας»

Το κυβερνών κόμμα, έχει αρχίσει και αντιμετωπίζει μάλλον πολύ σοβαρά προβλήματα στη Θεσσαλία, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την ανάλγητη στάση της κυβέρνησης στην πρόσφατη θεομηνία στην Καρδίτσα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ