Ο φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσήνης για τις ανακοινώσεις Χρυσοχοΐδη: «Την "προστασία" σας την έχω νιώσει στο σώμα μου, αντέχω κι άλλο ξύλο»

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση των συναθροίσεων και τον σαφή περιορισμό της ελευθερίας του Τύπου, που παρουσίασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολίασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο έμπειρος φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσήνης.

Ο φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσήνης για τις ανακοινώσεις Χρυσοχοΐδη: «Την

Σχολιάζοντας το άρθρο που αφορά την οριοθέτηση χώρου για τους δημοσιογράφους, όπως αυτό περιγράφεται στο «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Δημόσιων Συναθροίσεων» που παρουσίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσήνης έγραψε στο Twitter:

«Την "προστασία" σας την έχω νιώσει στο σώμα μου πάμπολλες φορές! Όσο για το αποτέλεσμα της μονομερούς απόφασης της
"δημοκρατικής" κατά τα αλλά κυβέρνησης για τον επιπλέον έλεγχο της ενημέρωσης, το σώμα μου, και ελπίζω όλων των συναδέλφων μου, αντέχει κι άλλο ξύλο».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.