Προσοχή: Οι βόλτες του Άδωνι Γεωργιάδη στην ανοιχτή αγορά εμπεριέχουν «τοποθέτηση προϊόντος»

Tην ώρα που η κυβέρνηση άνοιξε την αγορά και πετάει πάλι το μπαλάκι στην «ατομική ευθύνη» των πολιτών, ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, που έχει διαφημίσει μέχρι και ιδιωτικά κολέγια, έκανε βόλτα στο Μαρούσι και την Κηφισιά, βγάζοντας και τις καθιερωμένες φωτογραφίες έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά. 

Προσοχή: Οι βόλτες του Άδωνι Γεωργιάδη στην ανοιχτή αγορά εμπεριέχουν «τοποθέτηση προϊόντος»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει μέσω twitter πως ενώ «άπαντες φορούσαν μάσκα και οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα, στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος... ίσως αναπόφευκτα».

Ποιος το περίμενε, άλλωστε, μετά από τόσους μήνες lockdown και κυβερνητικών παλινωδιών.

«Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Άπαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα, αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε, θα είναι κρίμα να πάμε πίσω… πάντως η χαρά στην αγορά, σαν γιορτές!», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως συνηθίζει, ο υπουργός Ανάπτυξης, δεν παρέλειψε να βγάλει φωτογραφίες σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε, μεταξύ άλλων, και τη φωτογραφία στο κατάστημα ρούχων της Έλενας Μακρή - Λυμπέρη στην Κηφησιά, όπου προφανώς τα λαϊκά στρώματα δεν σχημάτισαν ουρές.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ