Θα βάλουμε πρόστιμα στους μαθητές που αργούν να επιστρέψουν σπίτι, αλλά τελικά δεν θα βάλουμε μάλλον

Περίπου 12 ώρες. Τόσο πήρε στην υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή να ανασκευάσει τις αδιανόητες δηλώσεις της για πρόστιμο σε μαθητές που αργούν να επιστρέψουν σπίτι τους μετά το σχολείο.

Θα βάλουμε πρόστιμα στους μαθητές που αργούν να επιστρέψουν σπίτι, αλλά τελικά δεν θα βάλουμε μάλλον

Πιο συγκεκριμένα, η υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε πως «θα υπάρχει πρόστιμο στα παιδιά τα οποία δεν τηρούν τους κανόνες οι οποίοι είναι κανόνες για όλο τον πληθυσμό», υπογραμμίζοντας πως μετά το πέρας των μαθημάτων, τα παιδιά θα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό παράθυρο για να επιστρέφουν στο σπίτι τους, αλλά όχι απεριόριστο χρόνο.

Το βράδυ, μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η Ζέτα Μακρή ανασκέυασε τις πρωινές της δηλώσεις με ανάρτησή στο Twitter.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.