Μαθήματα δημοσιογραφίας από το έγκυρο iefimerida.gr

Όσοι διαβάσατε για την πρωινή (6:04 παρακαλώ) απόφαση περί απαγόρευσης των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων μέχρι την 1η Φεβρουαρίου που εξέδωσε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), διαβάσατε λάθος.

Μαθήματα δημοσιογραφίας από το έγκυρο iefimerida.gr

Καμία απαγόρευση. Αυτά είναι συκοφαντίες διαφόρων ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση. Αυτά είναι ανοησίες των social media.

Την είδηση όπως πραγματικά είναι μας την έδωσε το iefimerida.gr, παραδίδοντας για μία ακόμα φορά μαθήματα υψηλού επιπέδου δημοσιογραφίας: «Πρόκειται ουσιαστικά για μια μικρή χαλάρωση των μέτρων και σε αυτό το πεδίο, όπως σε όλα τα υπόλοιπα», έγραψε. Και συνεχίζει: «Μέχρι τώρα απαγορεύονταν καθολικά οι συναθροίσεις και το επιτρεπόμενο όριο ήταν τα 9 άτομα, πλέον επιτρέπονται οι δημόσιες συναθροίσεις έως 100 άτομα και εξακολουθεί να υφίσταται η απαγόρευση για μεγαλύτερες».

Καταλάβατε; Δεν μας απαγορεύουν αλλά το ακριβώς αντίθετο, μας επιτρέπουν.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.