Βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ αποκαλεί «φλούφληδες» τους Αθηναίους που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια

Χυδαία και προκλητική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Ζήση Τζηκαλάγια για τους κατοίκους της Αθήνας που εγκλωβίστηκαν και ταλαιπωρήθηκαν χωρίς προηγούμενο από τον πρόσφατο χιονιά, που δυστυχώς έπεσε... μέρα μεσημέρι και έπιασε απροετοίμαστη την κυβέρνηση.

Βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ αποκαλεί «φλούφληδες» τους Αθηναίους που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια
ΠΡΟΒΟΛΗ

Απαντώντας σε ψηφοφόρο του, που παραπονέθηκε στο facebook πως και αυτός αποκλείστηκε από τα χιόνια δεν πήρε αποζημίωση, ενώ «οι Αθηναίοι μια φορά αποκλείσθηκαν και το πήραν. Εμείς σε πηγάδι κατουρήσαμε», ο βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας έγραψε: «Εμείς είμαστε ορεσίβειοι και όχι φλούφληδες».


Μητσοτάκης: «Αιφνιδιαστήκαμε γιατί το χιόνι συνήθως πέφτει βράδυ» (video)


 

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς, Θωμάς Μόσχος, σχολίασε τον προκλητικό χαρακτηρισμό του βουλευτή της περιοχής.

«Εσείς το ξέρατε ότι όσοι διεκδικούν τα δικαιώματα τους είναι φλουφλιδες... σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, Ζήση Τζηκαλάγια όσοι εγκλωβίζονται στα χιόνια είναι φλούφληδες... αναρωτιέμαι εκεί στην ΝΔ διαγράφετε μόνο #Μπογδανους και #Κυρτσο ή μήπως πρέπει να αρχίσετε να διαγράφετε και όσους σπέρνουν διχόνοια στον ελληνικό λαό και αποκαλούν τους Αθηναίους κατοίκους που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό, φλούφληδες... να τον χαιρόμαστε εμείς οι «ορεσίβιοι» του 51%, μην απορείτε μετά γιατί το Κεφαλάρι πήρε 2 χωρικά, αφού είναι ορεσίβιοι δεν είναι φλουφληδες να κρυώνουν τον χειμώνα...», έγραψε χαρακτηριστική σε ανάρτησή του στο facebook.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ