Προετοιμάζει για «Αρμαγεδδώνα» στο ασφαλιστικό ο Κύρτσος - Από το 2022 όλα θα γίνουν δυσάρεστα

Μόνο αισιόδοξος δεν είναι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, που το τελευταίο διάστημα έχει «απασφαλίσει». 

Προετοιμάζει για «Αρμαγεδδώνα» στο ασφαλιστικό ο Κύρτσος - Από το 2022 όλα θα γίνουν δυσάρεστα

«Δυστυχώς το ασφαλιστικό επιστρέφει. Η ουρά των συντάξεων τεράστια. Η μείωσή της θα εκτοξεύσει το μηνιαίο κόστος. Το ασφαλιστικό έλλειμμα έχει ήδη ξεφύγει. Δόθηκαν αναδρομικά&αυξήσεις χωρίς... χρήματα. Οι εταίροι έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν. Από το 2022 όλα θα γίνουν δυσάρεστα»

Αποκαλυπτικός για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ήταν, με ανάρτησή του στο Twitter, όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

O Γιώργος Κύρτσος, προανήγγειλε το «ασφαλιστικό Πινοσέτ» και τη σκληρή εφαρμογή της έκθεσης Πισσαρίδη, την ώρα που το δημόσιο χρέος έχει εκτοξευθεί, πολλοί αρχίζουν να μιλούν ανοιχτά για σκληρή λιτότητα και μνημόνιο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.