Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέλαβε στο Εθνικό Θέατρο τον αδελφό του με μισθό 1.705 ευρώ

Τον αδερφό του, Ιωάννη Λιγνάδη, φιλόλογο και μεταφραστή, προσέλαβε ως ηθοποιό στο Εθνικό Θέατρο, ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσέλαβε στο Εθνικό Θέατρο τον αδελφό του με μισθό 1.705 ευρώ

Μπορεί να μην είναι νηπιαγωγός που έγινε, εν μία νυκτί, διοικήτρια νοσοκομείου, αλλά η νόμιμη πρόσληψη του αδελφού του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο, εγείρει πολλά ηθικά ερωτήματα.

Την ώρα, λοιπόν, που η πλειοψηφία των καλλιτεχνών βιώνουν σοβαρά προβλήματα, ακόμα και επιβίωσης, ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου προσέλαβε, εν μέσω καραντίνας, τον αδελφό του, με την ανώτερη μάλιστα αμοιβή που μπορεί να δοθεί. Αυτή των 1.705 ευρώ.

Ο Ιωάννης Λιγνάδης προσελήφθη λοιπόν στο Εθνικό Θέατρο, ως ηθοποιός, την ώρα που ο ίδιος δηλώνει -και είναι ένας εξαιρετικός- φιλόλογος-μεταφραστής, με αντίστοιχες σπουδές.

Μπορεί ο νεποτισμός να είναι συνήθης πρακτική της κυβέρνησης που τοποθέτησε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αλλά ο διορισμός του αδελφού του από τον ίδιο δεν είναι μόνο αντιδεοντολογικός, αλλά και προσβλητικός για άλλους, άξιους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.