Τον μπέρδεψαν με άλλον

Τον φωτορεπόρτερ του Documento Μάριο-Ραφαήλ Μπίκο, συνέλαβαν αστυνομικοί, την ώρα που κάλυπτε τη διαμαρτυρία στα Προπύλαια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τον μπέρδεψαν με άλλον

Μη βιαστείτε ωστόσο να μιλήσετε για αυταρχισμό, για καθεστώς, για αστυνομοκρατούμενο κράτος. Κι ας γράφει το documentonews, ότι oι αστυνομικοί τον πλησίασαν και τον συνέλαβαν δίχως εξηγήσεις. Ισχύει, δεν λέω. Κι ας τους είπε από την πρώτη στιγμή ότι είναι φωτορεπόρτερ της εφημερίδας δείχνοντάς τους τα απαραίτητα στοιχεία.

«Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, τον συνέλαβαν χωρίς εξηγήσεις. Και όταν τους είπε ότι είναι φωτορεπόρτερ της εφημερίδας, και επέδειξε το σχετικό έγγραφο που το πιστοποιούσε, τον έβαλαν με τη βία στο περιπολικό για να τον οδηγήσουν, όπως είπαν, στη ΓΑΔΑ χωρίς να του επιτρέπουν να επικοινωνήσει ούτε με την εφημερίδα ούτε και με δικηγόρο», γράφει το Documento.

Τα γεγονότα είναι αυτά, όπως τα λέει το Documento, με τη διαφορά ότι οι αστυνομικοί τον έπιασαν τον Μάριο-Ραφαήλ επειδή τον πέρασαν για τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής.

Μοιάζουν, άλλωστε.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.