Τον μπέρδεψαν με άλλον

Τον φωτορεπόρτερ του Documento Μάριο-Ραφαήλ Μπίκο, συνέλαβαν αστυνομικοί, την ώρα που κάλυπτε τη διαμαρτυρία στα Προπύλαια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τον μπέρδεψαν με άλλον
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μη βιαστείτε ωστόσο να μιλήσετε για αυταρχισμό, για καθεστώς, για αστυνομοκρατούμενο κράτος. Κι ας γράφει το documentonews, ότι oι αστυνομικοί τον πλησίασαν και τον συνέλαβαν δίχως εξηγήσεις. Ισχύει, δεν λέω. Κι ας τους είπε από την πρώτη στιγμή ότι είναι φωτορεπόρτερ της εφημερίδας δείχνοντάς τους τα απαραίτητα στοιχεία.

«Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν, τον συνέλαβαν χωρίς εξηγήσεις. Και όταν τους είπε ότι είναι φωτορεπόρτερ της εφημερίδας, και επέδειξε το σχετικό έγγραφο που το πιστοποιούσε, τον έβαλαν με τη βία στο περιπολικό για να τον οδηγήσουν, όπως είπαν, στη ΓΑΔΑ χωρίς να του επιτρέπουν να επικοινωνήσει ούτε με την εφημερίδα ούτε και με δικηγόρο», γράφει το Documento.

Τα γεγονότα είναι αυτά, όπως τα λέει το Documento, με τη διαφορά ότι οι αστυνομικοί τον έπιασαν τον Μάριο-Ραφαήλ επειδή τον πέρασαν για τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής.

Μοιάζουν, άλλωστε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ