Έχει κερδίσει επάξια τον χαφιεδισμό ο Μπογδάνος;

Μετά την εξαιρετική ανακοίνωση του ΚΚΕ για την εμπρηστική επίθεση στα αυτοκίνητα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ήρθε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας να ολοκληρώσει το απόλυτο.

Έχει κερδίσει επάξια τον χαφιεδισμό ο Μπογδάνος;

Και το έκανε το πρωί, στην εκπομπή του... έξαλλου με όσα άκουγε, Δημήτρη Οικονόμου. Στην τηλεφωνική του παρέμβαση ο Γιάννης Γκιόκας τόνισε, ήρεμα-ήρεμα, πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα». Ποιος τον είδε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και δεν τον φοβήθηκε #not.

Διαμαρτυρόταν εντόνως ο Δημήτρης Οικονόμου, διαμαρτυρόταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που απειλούσε τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ πως θα τον αποκαλέσει κατσαπλιά! «Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» είπε ο κ. Γκιόκας στον Δημήτρη Οικονόμου που του έκανε μαθήματα πως να απαντάει στις ερωτήσεις του ΣΚΑΪ. Τον Δημήτρη Οικονόμου που δεν λειτουργούσε ως συντονιστής του πάνελ αλλά ως συνήγορος του Κ. Μπογδάνου.

Κι επέμενε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ να λέει πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. «Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε.

Νεύρα, ακόμα πιο πολλά νεύρα στην εκπομπή μετά.

Να θυμίσουμε και τι ανέφερε το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του γιατί είναι εντελώς to the point: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

Ποιος δεν την προσυπογράφει;

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.