Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα κατά του Μητσοτάκη στην Ικαρία (video)

Πολύ διαφορετική αντιμετώπιση, σε σχέση με αυτή που είδαν οι τηλεθεατές των Δελτίων Ειδήσεων, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στην Ικαρία.
Αποδοκιμασίες, γουχαρίσματα και ύβρεις, δέχθηκε ο πρωθυπουργός στην στο ακριτικό νησί.

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα κατά του Μητσοτάκη στην Ικαρία (video)

Παρά την προστασία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, πολύ μεγάλος αριθμός κατοίκων και εργαζομένων στην Ικαρία υποδέχτηκε με εχθρικό τρόπο και πολύ βαριές ύβρεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ικαρία.
Το σκηνικό αποτελούνταν από έντονες αποδοκιμασίες, γιουχαρίσματα, αλλά και ύβρεις προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού
Παρά το γεγονός πως ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ικαρία -εκτός από τους προφανείς συνήθως τουριστικούς λόγους- για να επιβλέψει την πορεία των εμβολιασμών (σε ένα νησί με ελάχιστα κρούσματα), ακόμα και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας του Εύδηλου, τον υποδέχτηκαν με συνθήματα αποδοκιμασίας, κατά την επίσκεψη του .

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.