Ο Νίκος Μάνεσης ειρωνεύεται γυναίκα που αναφέρθηκε στο "κορωνο-γλέντι" του Μητσοτάκη στην Ικαρία (video)

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία πρωινή εκπομπή που βγάζει ρεπόρτερ στο δρόμο να ελέγχουν αν οι πολίτες τηρούν την "ατομική ευθύνη", αλλά κάνουν την πάπια όταν ο πρωθυπουργός συνωστίζεται μαζί με 50 άτομα για τραπέζωμα σε σπίτι βουλευτή.

Ο Νίκος Μάνεσης ειρωνεύεται γυναίκα που αναφέρθηκε στο

Με περιφρονητικό και ειρωνικό τρόπο σχολίασε στην πρωινή εκπομπή του στον ALPHA, ο Νίκος Μάνεσης, μια γυναίκα που απευθυνόμενη στον ρεπόρτερ της εκπομπής (που έκανε αυτοψία "ατομικής ευθύνης" στον Φλοίσβο) "τόλμησε" να πει «στην την Ικαρία να πάτε», αναφερόμενη προφανώς στο προκλητικό κορωνο-γλέντι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία. Εκεί που μαζί με δεκάδες άλλα άτομα συνωστίστηκαν στην οικία του τοπικού Βουλευτή, Χριστόδουλου Στεφανάδη χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, την ίδια μέρα που οι πολίτες σε όλη τη χώρα μπήκαν σε καραντίνα από τις 6 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, όταν η γυναίκα είπε στον ρεπόρτερ «στην Ικαρία να πάτε», ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με απαράδεκτα ειρωνικό ύφος: «Ευχαριστούμε την κυρία για την πολιτική παρέμβαση, ευχαριστούμε. Κράτησέ της το τηλέφωνο να την παρουμε παραμονές εκλογών να μας πει και τι να ψηφίσουμε»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.