Ο Νίκος Μάνεσης ειρωνεύεται γυναίκα που αναφέρθηκε στο "κορωνο-γλέντι" του Μητσοτάκη στην Ικαρία (video)

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία πρωινή εκπομπή που βγάζει ρεπόρτερ στο δρόμο να ελέγχουν αν οι πολίτες τηρούν την "ατομική ευθύνη", αλλά κάνουν την πάπια όταν ο πρωθυπουργός συνωστίζεται μαζί με 50 άτομα για τραπέζωμα σε σπίτι βουλευτή.

Ο Νίκος Μάνεσης ειρωνεύεται γυναίκα που αναφέρθηκε στο

Με περιφρονητικό και ειρωνικό τρόπο σχολίασε στην πρωινή εκπομπή του στον ALPHA, ο Νίκος Μάνεσης, μια γυναίκα που απευθυνόμενη στον ρεπόρτερ της εκπομπής (που έκανε αυτοψία "ατομικής ευθύνης" στον Φλοίσβο) "τόλμησε" να πει «στην την Ικαρία να πάτε», αναφερόμενη προφανώς στο προκλητικό κορωνο-γλέντι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία. Εκεί που μαζί με δεκάδες άλλα άτομα συνωστίστηκαν στην οικία του τοπικού Βουλευτή, Χριστόδουλου Στεφανάδη χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, την ίδια μέρα που οι πολίτες σε όλη τη χώρα μπήκαν σε καραντίνα από τις 6 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, όταν η γυναίκα είπε στον ρεπόρτερ «στην Ικαρία να πάτε», ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με απαράδεκτα ειρωνικό ύφος: «Ευχαριστούμε την κυρία για την πολιτική παρέμβαση, ευχαριστούμε. Κράτησέ της το τηλέφωνο να την παρουμε παραμονές εκλογών να μας πει και τι να ψηφίσουμε»

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ