Επιτρέπονται τραπεζώματα και συνωστισμός χωρίς μέτρα προστασίας, σύμφωνα με την ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ

Πρωτοβουλία για την άρση απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων σε σπίτια και άνοιγμα της εστίασης, μάλιστα χωρίς κανένα μετρο προστασίας, πήρε η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, Ελίζα Βοζενμπεργκ με παρέμβασή της σε ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Επιτρέπονται τραπεζώματα και συνωστισμός χωρίς μέτρα προστασίας, σύμφωνα με την ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ

«Γεύμα σε εξωτερικό χώρο με κανόνες ασφαλείας είναι Κώστα. Μην επιχειρείτε συσχετισμούς, δεν σας συμφέρει. Καλή Κυριακή».

Αυτή ήταν η απάντηση της ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζενμπεργκ, σε ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, στο Twitter, σχετικά με το τραπέζωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεκάδων ατόμων, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία.

Σύμφωνα με την ευρωβουλεύτρια της ΝΔ η -εν ισχύ από 06/11/2020- ΚΥΑ που αναφέρει πως απαγορεύονται «συναθροίσεις/Δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ανεξαρτήτως χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου, εσωτερικού ή εξωτερικού, με την επιφύλαξη των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων του άρθρου 11 του Συντάγματος και του ν.4703/2020 (Α’ 131)», ισχύει για όλους τους πολίτες της χώρας, εκτός -για άλλη μια φορά- από τον πρωθυπουργό και την εκάστοτε συνοδεία του. 

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ