Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων σε ΜΜΕ του εξωτερικού για το "κορωνο-φαγοπότι" στην Ικαρία (εικόνες)

Συνεχίζεται για δέυτερη μέρα από ΜΜΕ του εξωτερικού το μπαράζ δημοσιευμάτων, για το τρικούβερτο γλέντι που στήθηκε στην Ικαρία, με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων σε ΜΜΕ του εξωτερικού για το

Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα του εξωτερικού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το "κορωνο-φαγοπότι", χωρίς μέτρα προστασίας, στην Ικαρία, την ημέρα που επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας στους Έλληνες πολίτες από τις 6 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα.

Από την Ευρώπη έως την Αμερική και από την Ινδία μέχρι την Αυστραλία, τα ΜΜΕ του εξωτερικού -σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ελληνικών- αναφέρονται στο περιστατικό παραβίασης των κανόνων περιορισμού του lockdown από τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Ικαρία.

Μερικοί από τους τίτλους; 

  • «Ο Μητσοτάκης "πιάστηκε" σε γλέντι, την ώρα στους καθημερινους πολίτες επιβλήθηκαν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα» 
  • «O Έλληνας πρωθυπουργός αγνοεί τους περιορισμούς του lockdown»
  • «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορείται πως "έσπασε" τους κανόνες του lockdown για τον Κορωνιοί, για δεύτερη φορά»
  • «Γεύμα με γκάιντες: ο Μητσοτάκης αγνόησε τους περιορισμούς του lockdown»
  • «Ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει σκληρή κριτική για γεύμα που παραβίασε τους κανόνες του lockdown»

 

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.