Τι να κάνει και ο ΣΚΑΪ, πετσοκόβει μόνος του το δελτίο του

Στο μεσημεριανό δελτίο του καναλιού του Φαλήρου έγινε κάτι ανεπανάληπτο, κάτι ανάλογο με το «υπέρκομψη» για τη Μαρέβα στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη.

Τι να κάνει και ο ΣΚΑΪ, πετσοκόβει μόνος του το δελτίο του
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στο ρεπορτάζ που παρουσίασαν από το Ισραήλ για το φάρμακο για τον κορωνοϊό, την ώρα που έδειχναν τις κοινές δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έβαλαν για σουπεράκι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία: τον αγαπημένο μας πρωθυπουργό από την Ικαρία να φαίνεται ως κάτοικος Γιουχάν.

Καταλαβαίνετε τώρα, χαμός στα social media, το τρολάρισμα πήγε σύννεφο μετά. Αναμενόμενο και λογικό θα έλεγα.

Τι σκέφτηκαν λοιπόν οι φωστήρες στον ΣΚΑΪ; Στο on demand δελτίο που ανεβάζουν στο site τους να κόψουν το επίμαχο σημείο! Να το πετσοκόψουν στην πραγματικότητα. Και το αφαίρεσαν εντελώς άγαρμπα.

Δείτε ΕΔΩ και πηγαίνετε κατευθείαν στο 32:30. Λείπουν 50 δευτερόλεπτα περίπου. Εξ ου και η ώρα στο κάτω μέρος δεξιά παραμένει μόνο για 9 δευτερόλεπτα στο 14:31 - θαύμα, θαύμα, το λεπτό διαθέτει πια μόνο 9 δευτερόλεπτα.

Ιδού και το κομμένο, από τον ΣΚΑΪ, βίντεο με τον γνωστό κάτοικο της Γιουχάν.

 

Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός που τους κάνει πλάκα στον ΣΚΑΪ, αλλά ήδη έχει κερδίσει το σεβασμό μας και περιμένουμε τα επόμενα χτυπήματά του.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ