Η αφίσα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και η απάντηση στις φήμες για φυγή στο εξωτερικό (εικόνα)

Αφίσα με φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη, κολλημένη πάνω σε στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας, με την φράση «Σίχαμα θα πληρώσεις για όλα», κάνει τον γύρo των social media από το πρωί.

Η αφίσα κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και η απάντηση στις φήμες για φυγή στο εξωτερικό (εικόνα)

Σχολιάζοντας την αφίσα, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open: «Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν. Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».

Σχετικά με φήμες που κυκλοφόρησαν χθες το βράδυ για φυγή του Δημήτρη Λιγνάδη στο εξωτερικό, ο κ. Γεωργουλέας δήλωσε πως «ο κύριος Λιγνάδης δεν έχει φύγει καν από τα όρια του Δήμου Αθηναίων. Προφανώς επικοινώνησα μαζί του το πρωί για επιβεβαίωση, αν και δεν είχα καμία αμφιβολία»

Επανέλαβε ταυτόχρονα τις χθεσινές του δηλώσεις, στο Δελτίο του STAR, ότι δεν έχει φτάσει καμία επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.