«Ερώτηση κρίσεως» με αιχμές στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη (εικόνα)

Την ώρα που οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο διαδέχονται η μία την άλλη, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με ανάρτησή του στο instagram, απευθύνει μια «ερώτηση κρίσεως» στον πρωθυπουργό.

«Ερώτηση κρίσεως» με αιχμές στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη (εικόνα)

H ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού περιλαμβάνει σαφείς αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το περιβάλλον του, καθώς τον εγκαλεί για αδράνεια στις καταγγελίες που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

«Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας».

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.