Αυτός θα εκκένωνε το Μάτι σε 30-45 λεπτά; (video)

Σε ένα -κυριολεκτικά- ακαταλαβίστικο- παραλήρημα, ο καθηγητής Κώστας Συνολάκης, προσπάθησε με κάποιον δικό του τρόπο, να εξηγήσει στην πρωινή εκπομπή του Mega, όπου ήταν καλεσμένος, πως η “αποστεθεροποίηση” του κλίματος συνδέεται με την “αποστεθεροποίηση” της Πανδημίας, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Αυτός θα εκκένωνε το Μάτι σε 30-45 λεπτά; (video)

Ειλικρινά και χωρίς διάθεση αστεϊσμού, είναι σχεδόν αδύνατο να απομαγνητοφωνήσουμε ή να αντιληφθούμε τι εννοούσε ο πνευματικός αδερφός του πρωθυπουργού (τον έχει βαφτίσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) και μέλος του «ιδρύματος Κώστας Μητσοτάκης».

Νίπτουμε τας χείρας μας, δείτε το βίντεο και προσπαθήστε να βγάλετε άκρη μόνοι σας:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.