Και «εεεε» και «ωωω» και πρώην στο Εθνικό - Έχασε τα λόγια του για τον Λιγνάδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (video)

Και εκεί που όλα πήγαιναν κατ' ευχήν για τον Τραντίλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναγκάστηκε να απαντήσει για ύλη εκτός κειμένου. Τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η απάντησή του ήταν αποστομωτική (not). 

Και «εεεε» και «ωωω» και πρώην στο Εθνικό - Έχασε τα λόγια του για τον Λιγνάδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (video)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού που ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Εκεί, ο Χρήστος Ταραντίλης έπαθε μπλάκαουτ και πραγματικά έχασε τα λόγια του. Όλο αυτό προφανώς για να έχει το χρόνο να σκεφτεί, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ακουστεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη το όνομα του ανθρώπου που είχε στενή σχέση με τον πρωθυπουργό και ήταν επιλογή του ιδίου και του στενού περιβάλλοντός του.

Η λέξη "Λιγνάδης" μπορεί να μην ακούστηκε, αλλά αυτό ήταν ακόμα πιο εκκωφαντικό.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.