Μενδώνη: Τολμάτε να αμφισβητείτε το ήθος του Λιγνάδη; (video)

Στις 22 Ιουνίου του 2020, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, εγκαλεί στη βουλή την αντιπολίτευση και υπερασπίζεται το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τις απευθείας αναθέσεις στο πρόγραμμα "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Μενδώνη: Τολμάτε να αμφισβητείτε το ήθος του Λιγνάδη; (video)

Σίγουρη για το ήθος του πρώην καλλιτεχνικού Διευθυντή που τοποθέτησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Εθνικό Θέατρο, ήταν η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σε συζήτηση στη Βουλή σχετικά με καταγγελίες για σκανδαλώδεις φωτογραφικές αναθέσεις στο πρόγραμμα του υπουργείου "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Η Λίνα Μενδώνη έφτασε μάλιστα στο σημείο να εγκαλέσει τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνο Σκουρολιάκο, που είχε φέρει την υπόθεση στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και που τόλμησε να αμφισβητήσει -κατα την άποψή της και σύμφωνα με τα συμφραζόμενα- τις ικανότητες και το ήθος του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εκτός κύριε βουλευτά, αν εσείς ή ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί, πέρα από τις ικανότητες, και το ήθος του Λιγνάδη... αν είναι έτσι, να το πείτε ευθέως», ήταν η απάντηση της Λίνας Μενδώνη.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο που αποκάλυψε το kosmodromio.gr:

Θυμίζουμε πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και εκπρόσωποι του κινήματος Support Art Workers είχαν καταγγείλει για αδιαφάνεια και απευθείας φωτογραφικές αναθέσεις το Υπουργείο Πολιτισμού, αναφορικά με το πιλοτικό πρόγραμμα «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», κάνοντας μάλιστα λόγο για εμπαιγμό του υπουργείου Πολιτισμού προς τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.