Παραλήρημα Χρυσοχοΐδη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι (video)

Κάθε όριο ξεπέρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε σημερινή (17/02) εμφάνισή του στο Δελτίο του ΑΝΤ1, αφού κατηγόρησε, με μια αδιανόητη δήλωση, την προηγούμενη κυβέρνηση πως «έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι».

 

Παραλήρημα Χρυσοχοΐδη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι (video)

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τη διαχείριση της κακοκαιρίας και συγκεκριμένα το προληπτικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε, εμφανώς σε κακή κατάσταση: «Τελεία και παύλα, αυτοί που το ρωτούν αυτό το πράγμα, ας αναρωτηθούν τι κάνανε στο Μάτι, που κάψανε 100 ανθρώπους. Εμείς λοιπόν βάζουμε μπροστά την ανθρώπινη ζωή». 
Σε εκείνο το σημείο ο Ν. Χατζηνικολάου, ψέλλισε «το "κάψανε 100 ανθρώπους" είναι βαρύ», με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να επιμένει στην αδιανόητη δήλωσή του απαντώντας με ακόμα μεγαλύτερη ένταση: «λοιπόν, δεν είναι καθόλου βαρύ».

Δείτε το επίμαχο σημείο στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.