Μπουρδούμης: Η υπόθεση Λιγνάδη πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση - Βέβαιη η παραίτηση Μενδώνη (εικόνα)

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παρεμβάσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο instagram σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη και τις καταγγελίες του ελληνικού #MeToo. 

Μπουρδούμης: Η υπόθεση Λιγνάδη πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση - Βέβαιη η παραίτηση Μενδώνη (εικόνα)

Άκρως πολιτικο ήταν ένα από τα πρόσφατα stories που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, προαναγγέλοντας την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού αλλά και ραγδαίες εξελίξεις στην υποθεση Λιγνάδη, με τους εμπλεκόμενους -όπως αφήνει να εννοηθεί- να έχουν άμεση σχέση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που αυτή κινδυνεύει να πέσει.

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο instagram.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.