Αστυνομικός σε διαδηλωτή δικηγόρο: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς»

Τρόμο και αγανάκτιση προκαλούν τα βίντεο που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα, σχετικά με την βαρβαρότητα και την χυδαιότητα του αστυνομοκρατούμενου πλέον κράτους.

 

*H κεντρική φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο αστυνομικό που θα δείτε παρακάτω και στο βίντεο, ανήκει στην φωτορεπόρτερ Λυδία Σιώρη.

Αστυνομικός σε διαδηλωτή δικηγόρο: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς»

Σε βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα Μέσα κοικωνικής δικτύωσης, διακρίνονται δυνάμεις καταστολής που επιχειρούν να διαλύσουν βίαια ένα μπλοκ δικηγόρων που διαμαρτύρονται ειρηνικά και με όλα τα μέτρα προστασίας. Ένας εκ των διαδηλωτών φωνάζει «δικηγόρος είμαι, δικηγόρος», την ώρα που ένας αστυνομικός να τον απωθεί και τον σέρνει βίαια βρίζοντας τον χυδαία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «και εγώ δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, της πουτ@ν@ς».

Ο δικηγόρος παρά τη χυδαία και βίαιη επίθεση επιμένει να ρωτάει τους αστυνομικούς αν είναι νόμιμα τα χημικά για τη διάλυση μιας νόμιμης συγκέντρωσης. Ο ίδιος αστυνομικός συνεχίζει και αυτός με τη σειρά του να σπρώχνει τον νομικό.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων καταστολής, δεν έχουν κανένα μέτρο προστασίας για τον κορωνοϊό 

Δείτε το βίντεο όπως κυκλοφόρησε στο Twitter, αλλά και τα σχόλια των χρηστών:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.