Αστυνομικοί ομάδας ΔΡΑΣΗ: «Πάμε να τους σκοτώσουμε - Πάμε να τους γ@μήσουμε, τελειώσανε» (video)

Η ανατριχιαστική αντίδραση ομάδας αστυνομικών, όταν τους διαβιβάζεται πως τραυματίστηκε αστυνομικός στη Νέα Σμύρνη. Δεν ρωτάνε καν πως είναι ο συνάδελφός τους. Η πρώτη τους αντίδραση είναι πως πρέπει να πάνε για να σκοτώσουν. Το λένε μάλιστα δύο φορές, για να εμπεδωθεί. 

Αστυνομικοί ομάδας ΔΡΑΣΗ: «Πάμε να τους σκοτώσουμε - Πάμε να τους γ@μήσουμε, τελειώσανε» (video)

Ομάδα αστυνομικών της ΔΡΑΣΗ, ενημερώνεται για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους και ακούγονται ξεκάθαρα άναρθρες κραυγες να λένε «πάμε να τους σκοτώσουμε», «πάμε να τους γ@μήσουμε, τελειώσανε, πάμε να τους σκοτώσουμε»

 

Δέιτε το βίντεο: 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.