Νέα Σμύρνη: Το Star παραποίησε video της Ομάδας Δράση

Το βραβείο μονταζιέρας φαίνεται να διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις το Star. Μετά το μνημειώδους αθλιότητας ξέπλυμα του Δημήτρη Λιγνάδη με το ρεπορτάζ «Γνωστός σκηνοθέτης στο μάτι του κυκλώνα», το Star ξαναχτύπησε.

Νέα Σμύρνη: Το Star παραποίησε video της Ομάδας Δράση

Την Τρίτη το βράδυ προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο το βίντεο με τους άνδρες της Ομάδας Δράση από τη Νέα Σμύρνη στο οποίο φωνάζουν, αναφερόμενοι στους διαδηλωτές: «Πάμε να τους γαμ@@@,  να τους σκοτώσουμε

Το πρωί της Τετάρτης η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε σε αυτό το βίντεο για να λογοκριθεί απροκάλυπτα από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Σκάι.

Σήμερα το Star πρόβαλε το video σε ειδικό ρεπορτάζ. Μόνο που… παρέλειψε τις φράσεις που προκάλεσαν το σάλο. Δηλαδή το Star έκοψε το : «Πάμε να τους γαμ@@@, πάμε να τους σκοτώσουμε.»

Επιπλέον, στο video του Star ακούγονται διάλογοι που δεν ακούγονται στο αρχικό video:

Τέλος, σε ένα video όπου η είδηση είναι το «πάμε να τους σκοτώσουμε», βάζει σούπερ με κεφαλαία γράμματα «ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ».
Στη συνέχεια το καλό κανάλι μας πληροφορεί ότι η αστυνομία κάνει έρευνα για το τι ακριβώς κρατάει ο αστυνομικός πάνω στη μηχανή γιατί μπορεί να είναι… ασύρματος και όχι πιστόλι, όπως νομίζαμε όλοι οι υπόλοιποι.

Η μονταζιέρα καλά κρατεί. Δεν θα λέγαμε το ίδιο και για την ενημέρωση.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.