Ειδικοί Φρουροί Κρήτης: Χρυσαυγίτικη ανακοίνωση-ντροπή

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση-ντροπή, η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Ειδικοί Φρουροί Κρήτης: Χρυσαυγίτικη ανακοίνωση-ντροπή

Η ανακοίνωση που μας γυρνάει στις πιο σκοτεινές εποχές του Εμφυλίου και θα μπορούσε να έχει γραφτεί άνετα από τη Χρυσή Αυγή, αναφέρει (διατηρούμε την ορθογραφία του κειμένου):
«Κύριε Τσίπρα, κύριε Σπίρτρζη, κύριε Ραγκούση, είμαστε σίγουροι πως θα «φουσκώνετε» από περηφάνεια από αυτό που έκαναν τα «παιδιά» σας στη Νέα Σμύρνη.
Όσο ήσασταν εσείς στις κυβερνητικές καρέκλες τα «παιδιά» σας κάθονταν «σούζα».
Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε «εντολή». Παίζετε με τις ζωές μας, «καλύβεται» αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες-δολοφόνους, και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν.
Αν δεν είναι κόπος για σας περάστε από τη μητέρα του συναδέλφου που ήταν στην άσφαλτο σαν το ζώο να τις δώσετε κουράγιο.
Αν είστε άνθρωποι.»
Πέρα από το πολιτικό σκάνδαλο, με την ανακοίνωσή τους οι Ειδικοί Φρουροί Κρήτης διαπράττουν ποινικά αδικήματα, με πρώτα και κύρια τη συκοφαντική δυσφήμιση και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτό δε το «καλύβεται» που βγάζει μάτι, δημιουργεί τεράστια ερωτήματα για το επίπεδο των ανθρώπων που έχει προσλάβει η κυβέρνηση στην αστυνομία.
Τώρα πώς αυτοί οι άνθρωποι θα μας «προστατεύσουν» και, κυρίως, θα διαφυλάξουν τη δημοκρατία, έναν Μωυσής ξέρει…

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.