Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα αποφασίζει από εδώ και μπρος για τα σώματα μας

 Κατά του δικαιώματος στην έκτρωση ψήφισε ο ευρωβουλευτής.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα αποφασίζει από εδώ και μπρος για τα σώματα μας

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, είναι ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ένας από εκείνους που ψήφισαν κατά του δικαιώματος της έκτρωσης σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τοποθετώντας τον εαυτό του στο πλευρό ακροδεξιών και σκοταδιστικών αντιλήψεων, εξολοθρεύοντας κάθε δικαίωμα στην επιλογής και την αυτοδιάθεση των γυναικών στα σώματα τους.

Η επίμαχη τροποπολογία υποστηρίζει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν το εγγενές δικαίωμα στη ζωή και ότι η ανθρώπινη ζωή πρέπει πάντοτε να προστατεύεται, αρχής γενομένης από τη στιγμή της σύλληψης.

"Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του", αναφέρει η ΝΔ μετά τη δίκαιη κατακραυγή που δέχτηκε η στάση του ευρωβουλευτή.

Μετά την αισχρή στοχοποίηση του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, προς διδάσκουσα του ΕΚΠΑ, ο κύριος Κυμπουρόπουλος έρχεται να επιβεβαιώσει ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν χωράει ούτε λογική ούτε πρόοδος.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.