#ΒΗΜΑgazino: Aκόμα γλεντάνε στο Twitter με το εξευτελιστικό πρωτοσέλιδο που αποσύρθηκε

Στην αρχή κανείς δεν πίστεψε πως πρόκειται για αληθινό πρωτοσέλιδο. Όλοι το περασαν για τρολάρισμα. Όταν μαθεύτηκε πως τελικά το ΒΗΜΑgazino είχε κάνει ακόμα και διαφήμιση για το κυριακάτικο τεύχος του και πως το εξώφυλλο ήταν πραγματικό, αυτό που ακολούθησε στο Twitter ήταν μια καταιγίδα ειρωνικών αναρτήσεων. 

#ΒΗΜΑgazino: Aκόμα γλεντάνε στο Twitter με το εξευτελιστικό πρωτοσέλιδο που αποσύρθηκε

Οι "φωτοσοπαρισμένοι" ήρωες του 1821 με τα πρόσωπα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Βλάντιμιρ Πούτιν, του Μπόρις Τζόνσον, του Εμανουέλ Μακρόν, του Μάριο Ντράγκι και της Γιάννας Αγγελοπούλου, ως Μπουμπουλίνας, προκάλεσαν όχι μόνο το γέλιο (ή την οργή ορισμένων) αλλά έδωσαν λαβή και για ακόμα πιο προχωρημένες προτάσεις από τους χρήστες του twitter.

Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Ακολουθήστε το 2020mag.gr στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.