Αδιανόητος συνωστισμός σε κηδεία Αρχιμανδρίτη στον Άγιο Στέφανο - Αντιδράσεις στα social media

Εικόνες απείρου… συνωστισμού, που ξεπερνάνε κάθε φαντασία, εν μέσω πανδημίας, εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του Αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου της Μητρόπολης Κηφισιάς, στην Ιερά Μονή Κοινοβιάρχου στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Αδιανόητος συνωστισμός σε κηδεία Αρχιμανδρίτη στον Άγιο Στέφανο - Αντιδράσεις στα social media

Οι δεκάδες πολίτες που παρέστησαν (πολλοί μαζί με τα μικρά παιδιά τους και μωρά) δεν υπερέβαιναν απλώς το επιτρεπτό όριο, αλλά δημιούργησαν μια ασφυκτική ατμόσφαιρα.

Μέσα και έξω από την εκκλησία αρκετοί από τους παρευρισκόμενους δεν φορούσαν καν μάσκα προστασίας ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι περισσότεροι μεγάλης ηλικίας.

Αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Οι χρήστες των social media ανέδειξαν φυσικά το γεγονός και κυρίως το ότι δεν ήταν μια συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας ή κρατικής αυθαιρεσίας, αλλά απλά μια κηδεία αρχιμανδρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.