Δολοφονία δημοσιογράφου στον Άλιμο: Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ

 Σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. 

Δολοφονία δημοσιογράφου στον Άλιμο: Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος δέχθηκε καταιγισμό σφαιρών από αγνώστους, που φαίνεται να είχαν στήσει ενέδρα και να επέβαιναν σε μηχανή, την ώρα που επέστρεφε σπίτι του, μετά τη δουλειά στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Στο σημείο βρίσκονται ήδη αστυνομικές δυνάμεις.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έφερε αυτόματα στο μυαλό όλων, τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, το καλοκαίρι 2010. Συμπτωματικά και τότε, υπουργός Δημόσιας Τάξης, ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ο δημιουργός της ενημερωτικής ιστοσελίδας bloko.gr με εξειδίκευση και ενεργή δράση στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.